Studentambassadør

Facebooktwitterredditlinkedin

Dette halvåret har jeg en deltidsjobb som studentambassadør for Markedshøyskolen. En utrolig kjekk og spennende jobb. Men hva går egentlig denne jobben ut på?

Jeg og fire andre har siden januar vært studentambassadørteamet til Markedshøyskolen. Vi jobber med å informere om skolens tilbud, veilede og rekruttere søkere og interessenter.Dette gjør vi blant annet ved å stå på utdanningsmesser, og informere om hva vi tilbyr av studier på Markedshøyskolen. Jeg har stått på utdanningsmesse i Oslo, Trondheim og Lillestrøm noe som var veldig kjekt, og man glemte helt av at man ble sliten i beina for de var så god stemning og mange som var interesserte på å høre hva vi kunne tilby dem av studier.

Vi er også med på å arrangerer eventer som blant annet Åpen Dag, og smaken av sommer som er Markedshøyskolen sin sommerfest til både nye og eksisterende studenter. Men mesteparten av jobben som studentambassadør er kontorvakter. Her svarer vi på mail og telefoner, og er på chat på nettsiden til skolen der vi svarer på spørsmål fra nyskjerrige interessenter. Vi tilbyr også private veiledninger der vi har en rådgivende samtale og viser de rundt på skolen. Skolebesøk er også en del av studentambassadørjobben, der vi får besøk av klasser fra videregående for å holde en presentasjon om skolen og studiene våre.

 

Skjermbilde 2015-04-11 kl. 14.40.14

En annen del av jobben å skrive blogginnlegg på nettsiden til Markedshøyskolen.
Jeg har til nå skrevet tre blogginnlegg på mh.no:

Visst du vil lese mer på studentbloggen, der jeg og mine kollegaer skriver så ta gjerne en titt.

 

Å være studentambassadør er vertfall utrolig morsomt og lærerikt, og en spennende erfaring å ha med seg videre.

julieheggdal