Digital Markedsføring

Facebooktwitterredditlinkedin

Når jeg tok det store valget om å begynne å studere på Markedshøyskolen så var det flere faktorer som spilte inn, en av de var fjerde semester. I dette semester så får vi valget om å reise på utveksling eller ta et valgfag på 30 studiepoeng.
Jeg ble igjen i Oslo, og tar nå et semester med fordypning i Digital Markedsføring – og så langt har jeg ikke angret et sekund!

Hvorfor valgte jeg Digital Markedsføring?
Da vi ble introdusert for valgfagene man kunne velge var det veldig mange interessante, men det var da spesielt et fag som fanget oppmerksomheten min. Et halvt år med læring om markedsføring på de aktuelle digitale flatene tenkte jeg med en gang var midt i blinken. Jeg er veldig interessert i alle de nye digitale kanalene, og jeg er ganske sikker at det er digital markedsføring som er fremtiden.

1962737_10152657330691956_1366773654497101248_n

 

Så, hvordan går det med faget?
Nå er vi ca to måneder ute i semesteret med Digital Markedsføring. Så langt har jeg allerede levert inn en eksamen –  med en karakter jeg ble godt fornøyd med. Nå er vi allerede i gang med eksamen nummer to. Dette er en gruppeeksamen der vi skal være med på Google Online Marketing Callenge. I denne konkurransen skal vi styre en AdWords kampanje for reel selvvalgt bedrift. Noe jeg tror blir svært lærerikt, og ikke minst nyttig å ha med seg når man skal ut i arbeidslivet.

Så langt i dette semesteret har jeg lært mye om den nye økonomien og de digitale kanalene, og hvordan for eksempel delingsøkonomi kommer til å endre vår måte å leve på. Jeg har også lært hvordan man skal opprette blogg, skrive blogginnlegg, Google Analytics, twitter og AdWords for å nevne noe.
Jeg gleder meg veldig til de siste månedene med Digital Markedsføring, og å lære alt det som står igjen. Er det vertfall en ting jeg er sikker på i skrivende stund er at jeg vertfall har valgt rett utdanning, og jeg elsker det jeg studerer.

julieheggdal